Koen & Carly

Nogmaals willen wij jou onwijs bedanken voor alles wat je hebt geregeld samen met jouw team van IWI Er zijn geen woorden voor die echt kunnen omschrijven hoe SUPER het was. Het was een fantastische, liefdevolle, mooie, tot in de puntjes verzorgde en geregelde dag. Ook de borrel voorafgaand aan onze dag was super! Iedereen heeft zo genoten en hebben het nog dagelijks over onze bruiloft. Wij hadden een droom, dream it, wish it, do it.

In januari 2016 werd ik ten huwelijk gevraagd door Koen in het prachtige Zuid-Afrika en onze droom was om te trouwen op Ibiza. De datum werd 18 mei 2018. In augustus 2016 hadden wij een eerste afspraak met jou en er was gelijk een ‘klik’. Dat vonden wij de belangrijkste voorwaarde om een huwelijksdag helemaal onbezorgd te kunnen beleven. Je hebt ons steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en dingen die er wel of niet mogelijk waren. Jij voelde perfect aan wat onze wensen waren en kwam met allemaal leuke ideeën.

De weg naar ons huwelijk was een mooie weg en hadden wij voor geen goud willen missen. Wij hebben genoten van alle voorpret en hebben geen moment stress gehad, een compliment voor jou! Jij gaf ons het vertrouwen dat het een dag zou worden waar wij van droomde. De dag was mooier dan mooi en nog mooier dan wij ooit durfde te dromen voor ons maar ook voor onze 2 dochtertjes! Onze dank is zeer groot !!!!