Ben jij het afgelopen jaar ten huwelijk gevraagd?

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Dan staan jullie nu zeker te popelen om met alle voorbereidingen te gaan starten.

Het is niet zo gek dat zoveel mensen willen trouwen op Ibiza. Het is een schitterend, magisch eiland, op maar 2 uur vliegafstand vanaf Amsterdam met witte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee.

Ibiza is een populaire bestemming voor bruiloften vanwege de prachtige locaties en het aangename klimaat en de romantische sfeer. Er zijn veel mogelijkheden voor het organiseren van een huwelijksceremonie, of het nu op een strand, in een luxe resort of in een charmante Ibicienco villa is.

Veel stellen kiezen ervoor om een bruiloftsplanner in te schakelen die bekend is met de lokale omgeving, wetgeving en leveranciers. Zo’n planner kan helpen bij het regelen van alle details, zoals de locatie, bloemendecoraties, catering, muziek en eventuele juridische vereisten.

Voordat je gaat trouwen op Ibiza, is het belangrijk om de wettelijke vereisten te begrijpen. Als je een legaal huwelijk wilt sluiten, moet je voldoen aan de Spaanse huwelijksvoorschriften. Je zult OF een Spaans Paspoort in bezit moeten hebben OF kerkelijk verbonden moeten zijn. Dit kan onder meer het verkrijgen van de juiste documenten en het voldoen aan de wachttijd omvatten. Het is raadzaam om contact op te nemen met de plaatselijke autoriteiten of een ervaren trouwplanner om de specifieke vereisten te achterhalen.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met een paar dierbaren of een groot feest met gasten, trouwen op Ibiza zal een onvergetelijke ervaring zijn. Het eiland biedt talloze mogelijkheden voor romantische settings met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee, wat het tot een idyllische locatie maakt voor bruiloften. Als je van plan bent om op Ibiza te trouwen neem dan contact met ons op en bespreek demogelijkheden. Van intiem tot extravagant wij maken alles op maat en niets is onmogelijk!

Contact ons en bespreek de mogelijkheden; info@islandweddingsibiza.com

  

This post is also available in: Engels