Trouwen in het buitenland, een service op maat

Elke bruiloft is uniek en DAT beseffen wij bij Island Weddings Ibiza als geen ander. Ibiza biedt veel verschillende keuzes voor de perfecte huwelijksdag want hoe klein dit eiland ook is, hoe groots de diversietijd in magische sferen en locaties.

Getting married in Ibiza, next to the sea and enjoying the sunset with family and friends is a completely unforgettable experience. The island has a special magnetism that invites celebration and enjoyment of the senses. Ceremonies are very emotional, full of light and the force of the sea. The altar is often located next to the beach, surrounded by petals flower and after the consecration of love, is provided with champagne while watching the sunset.

For many, Ibiza is a magical island, a land where dreams come true, absorbs energy from the stars, and many say that people who get married in Ibiza achieve that love succeed for life. It could sound like a cliché but “no one forgets a wedding in Ibiza”.

TrouwLocaties

Agriturismo, schitterende oude maar grote finca’s bevinden zich veelal op het platteland of hoog op een klif en hebben vaak een ecologisch systeem met eigen biologische tuinen

De mooie gecertificeerde villa’s die speciaal voor bruiloften worden aangeboden zijn in het voor & naseizoen zeer betaalbaar. (Zie meer link voorbeelden in de footer van de pagina)

Dakterrassen van hotels. Deze unieke & spectaculaire locaties geven jullie het gevoel dat je op de top van de wereld staat!

Boutique Villa’s Een uitgelezen magisch decor aangevuld met een gepersonaliseerde aandacht maken elke verblijf tot een droom locatie

Restaurants en Stand locaties Gelegen op een klif, in een baai, midden in het centrum of landelijk gelegen, ze worden allemaal omgeven door tropische vegetatie.

Onze partners op de Balearen:

Een tropische eilanden groep in de middellandse, turquoise zee; Ibiza, Formentera, Mallorca en Menorca.

Island Weddings Ibiza heeft zich het meest gericht op Ibiza en is daarna gaan uitbreiden op Formentera. Inmiddels kennen wij ook de weg op de andere eilanden.

Wij gaan graag samen met jullie op reis en zoeken alle dromen en wensen graag voor jullie uit. Om jullie droom bruiloft te kunnen realiseren, dat is waar wij voor staan.

Bent jij benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gastronomie

Is niet alleen een belangrijk onderdeel van de bruiloft, het is ook een breed begrip.

Ontvangst, receptie, hapjes, drankjes, amuses, buffet, BBQ, diner of de ‘late night snack’ zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

Wij werken samen met een aantal gecertificeerde cateringbedrijven welke een eigen specialisatie hebben zoals; BBQ, Franse keuken, Spaanse keuken, Gluten vrij en biologisch voedsel.

Een prive chef voor jouw event kan al vanaf 2 personen geboekt worden. Daarnaast bieden wij bediening, barpersoneel en gastvrouwen aan.

Zeilboten

Wil jij nergens aan hoeven te denken? Dan zijn de ‘All-inclusive Boat Wedding Packages’ een ideale optie voor jullie. Indien je voor zo’n arrangement kiest, is het enige wat jullie zelf hoeven te doen is een trouwjurk, trouwpak en trouwringen te kopen! Dit toparrangement kan helemaal aan de hand van jullie wensen samengesteld worden.

Er zijn verschillende zeilboten voor verschillende events beschikbaar, van klein tot groot, wij hebben ze allemaal in ons bestand!

Verjaardag of Incentive

Wil je op een heel bijzondere manier een leuk event organiseren, dan ben je bij ons op het goede adres.

Het plannen van jullie bijzonder dag met thema is ontzettend leuk, maar wellicht zal je tegen zaken aanlopen waar je wel wat hulp, advies en ervaring bij kunt gebruiken zoals ook met het organiseren van een luxe picknick, incentive, verjaardag of huwelijksaanzoek. Wij toveren jullie locatie om en en laten deze de sfeer weerspiegelen en uitstralen in al jullie wensen.

“Making your dream wedding come true! Island Weddings Ibiza”

This post is also available in: Engels