Trouwen op Ibiza

Dromen jullie van trouwen op de Balearen gelegen in de middellandse turquoise zee, DE ultieme bruiloft op het zonovergoten, magisch en relaxt Ibiza?

Een all-inclusive honeymoon, een kleine exclusieve of een grote vintage bruiloft gehouden op het strand, trouw locatie of in een villa? Het hernieuwen van de trouwgelofte in tropische idylle en toch lekker dicht bij Nederland met slechts twee uur vliegtijd.

Wij helpen jullie graag op weg naar die onvergetelijke, romantische ervaring!

Wij adviseren jullie over welke maanden het beste zijn om daar te trouwen, waar jullie allemaal aan moeten denken en kun je nu wel of niet officieel trouwen op Ibiza? Door jullie ideeën samen te bundelen aan onze dienstverlening bieden wij bruidsparen alle hulpmiddelen aan om zowel tijd als stress te besparen.

Ibiza is ook een top bestemming voor zakelijke en particuliere events en ook hiervoor kunt jij bij ons terecht. Actief, chique, romantisch of lekker boho ontspannen, het kan allemaal. Vanuit een prachtig strandhotel, rustige finca of luxe villa starten jullie ontspannen aan een speciaal op maat gemaakt dagprogramma. Laat de organisatie en begeleiding maar aan ons over!

Elk event is uniek voor ons en welkom op onze website!

Onze kracht

Onze kracht ligt in het feit dat al onze klanten kunnen rekenen op professionele ondersteuning van een vast team aan planners en partners.

Wij zijn gevestigd in Nederland en Spanje. Persoonlijk Nederlands of Engels contact vanaf de eerste kennismaking, tijdens de gehele planning als gedurende het event op de trouw locatie in Ibiza. We go all the way!

Daarnaast organiseren wij vrijblijvende bijeenkomsten over trouwen in Spanje en zijn wij vertegenwoordigd op de Spaanse beurzen voor alle vragen van bruidsparen. Tevens bieden wij verschillende pakketten van onze dienstverlening aan, want wat is nu eigenlijk het verschil tussen een weddingplanner en ceremoniemeester en welke dienstverlening past er nu het beste bij jullie wensen? Alleen ondersteuning nodig? Vraag het ons.

This post is also available in: Engels