Dienstverlening

Jullie professional in een totaalpakket.

Een weddingplanner helpt bij de organisatie van jullie bruiloft en deze taken kunnen erg uiteenlopen.

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop bij kijken en een weddingplanner kan een hoop taken voor jullie uit handen nemen zodat jullie zorgeloos naar jullie grote dag kunnen toeleven.

Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester en wat past er het beste bij jullie wensen en op jullie trouwdag in Ibiza?

Een geheel op maat pakket, ondersteuning op jullie trouwdag of alleen bemiddeling? Graag alleen een advies gesprek met eventueel een latere uitbreiding van onze diensten?

Wij vertellen jullie hier graag meer over.

Ceremoniemeester

De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van jullie bruiloft, zij is als het ware alleen de regisseur op jullie grote dag en zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie je de gehele dag nergens zorgen over hoeven te maken.

Ook fungeert de ceremoniemeester als contactpersoon voor de gasten en leveranciers. Het is een belangrijke taak, die uren van voorbereiding en volledige aandacht voor de rol op de huwelijksdag vereist.

Deze taak wordt vooraf samen met het bruidspaar besproken en opgesteld. Hier horen ook bij het opstellen van een leverancierslijst, het vooraf informeren van het programma aan de gasten en uiteraard de begeleiding hiervan, begeleiding van de leveranciers, aankondigingen en zorgdragen dat de cadeaus of vergeten spullen bij het bruidspaar en de gasten terecht komen.

Naast deze taken zijn er nog meer zaken die jullie ceremoniemeester voor jullie kan regelen. Houd er dus rekening mee dat de persoon die jullie voor deze taak vragen druk bezig zal zijn op jullie dag. Vraag dus nooit jullie moeder, zus of beste vriend, want zij zullen net zo hard van de dag willen genieten als jullie zelf. Door een ceremoniemeester in te huren kunnen jullie zeker zijn dat de bruiloft op rolletjes loopt en dat al jullie gasten de hele dag mee kunnen genieten.

Weddingplanning

Wanneer jullie ons willen betrekken bij de gehele organisatie van jullie bruiloft, dan bieden wij graag ons all-in weddingplanner dienstverlening aan. Vanaf dag één staan wij jullie met raad en daad bij en begeleiden jullie bij alle stappen die benodigd zijn om er een onvergetelijke bruiloft op Ibiza van te maken. Op de dag zelf zijn wij zelf als Ceremoniemeester aanwezig.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze werkwijze en worden jullie dromen, ideeën en wensen besproken waarna wij een heldere offerte opstellen. Zo is het duidelijk hoe jullie droomdag ingevuld moet gaan worden. Klikt het en is de offerte akkoord, dan gaan we met veel enthousiasme voor jullie aan de slag!

Liever een op maat gemaakte offerte zoals ondersteuning op bepaalde projecten, events of gewoon eens alles doorlopen zodat jullie niets ontgaat? Dat kan!

Onze dienstverlening

Wij adviseren jullie over de trouwlocatie(s) en de diverse andere toeleveranciers en zorgen ervoor dat jullie geen details over het hoofd zien. Hierna krijgen jullie advies zodat de onderdelen vast gezet kunnen worden.

Wij vragen offertes op en gaan naar de besprekingen met de leveranciers of verzorgen dit voor jullie. Wij lezen de offertes en contracten na en bemiddelen waar nodig.

Nadat de trouwlocatie vastgezet is gaan wij gezamenlijk stap voor stap verder jullie wensen uitwerken. Wij denken mee over de invulling van de dag en stellen hier een draaiboek en budgetoverzicht voor op. Uiteraard zijn wij op de huwelijksdag zelf aanwezig als ceremoniemeester.

Het organiseren van de gehele bruiloft, ceremoniemeester op de trouwdag zelf, tips, tricks en advies geven, budgetbewaking, leverancierslijst opstellen, draaiboek opstellen, leveranciers en tijdslevering, nazorg.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek op een locatie naar keuze.

Trouwdagadvies

Sommige bruidsparen willen zelf alles rond de huwelijksdag organiseren dus wat jullie nu nog zoeken is iemand waar je vooraf persoonlijk advies of bemiddeling van kunt krijgen over één of meerdere onderdelen van jullie grote dag.
Island Weddings Ibiza kan jullie ook hierbij helpen.

In een circa 2,5 uur durend gesprek bespreken we jullie plannen en dromen. Wij kunnen adviseren over trouwlocatie, dagindeling, budgetoverzicht en het opstellen van het draaiboek. Misschien willen jullie graag eens door de hele geplande trouwdag planning heen lopen met iemand die een onafhankelijke kijk op de zaken heeft.

Wanneer je contact opneemt voor alleen een kleine ondersteuning of bemiddeling zal je gevraagd worden alvast aan te geven naar welke onderdelen jullie op zoek zijn. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aan de hand van dit advies alsnog onze dienstverlening verder uit te breiden.

Wanneer jullie voorwerk van ons wensen dan maken wij een portfolio met (maximaal) 3 locaties en een selectie van leveranciers waarbij de beschikbaarheid op jullie trouwdag al door ons is gecheckt (meer locaties en/of leveranciers of uitbreiding van de werkzaamheden is tegen meerprijs mogelijk). Kosten van de advisering of bemiddeling worden vooraf bekend gemaakt.

This post is also available in: Engels