Over ons

Dromen jullie over trouwen in het buitenland, DE ultieme bruiloft op het zonovergoten, relaxte Ibiza? Tropische idylle, maar toch lekker dicht bij Nederland met slechts twee uur vliegtijd.
Dan helpen wij jullie graag op weg naar die onvergetelijke ervaring!!

Altijd al aan het strand in Ibiza of op een andere locatie in de Balearen willen trouwen? Wij kennen de locaties! Indien je een locatie exclusief afhuurt dan kun je jullie bruiloftsdag geheel naar eigen (muziek) stijl en wens inrichten, dit tegen geheel verschillende prijzen. Een voorbeeld kan zijn om in de ochtend te trouwen met een op maat gemaakte ceremonie daarna een boottocht langs de mooiste baaien die Ibiza te bieden heeft en dan met je voetjes in het zand aan het diner wat overloopt met een DJ naar een avond met entertainment geheel ingevuld naar jullie keuze. Live zangers/bands, Spaanse gitaristen, flamenco dansers, vuurdansers, goochelaars, kinderanimatie, food, ijstrucks en nog veel meer. Het kan allemaal, hoe gaaf is dat!

Toch liever een landelijk gevoel? Wat dachten jullie van een romantische ceremonie in een knusse olijfboomgaard samen met jullie families en vrienden? Genietend van het uitzicht en de ondergaande zon tijdens een heerlijk diner aan mooi gedekte lange tafels en daarna een te gekke wedding party met cocktails en een trendy DJ op een van de (dak) terrassen van de hippe Beach clubs. Wij hebben de beste locaties en Dj’s in ons bestand.

Misschien stel je wel wat meer privacy op prijs en huur je liever een luxe villa met botanische tuin en zwembad waar jullie met de gasten kunnen verblijven en de gehele bruiloft door ons vlekkeloos wordt georganiseerd. Wij hebben een aantal unieke locaties en gecertificeerde bruiloft villa’s in ons bestand die precies dit aan jullie bieden.

Daarnaast bieden wij exclusieve Boutique hotels aan, dit zijn vaak oude grote finca’s, de parels op het eiland, en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Vaak zijn zij in het bezit van een beauty spa, luxe en een mooie grote tuin waar zij zelf biologisch telen. Ook worden er veelal Yoga lessen gegeven en zijn aparte luxe verblijven voor het bruidspaar en jullie gasten. Een voordeel; je hoeft dus geen aparte catering en gasten vervoer in te huren. Je vindt deze parels al vanaf 24 personen

Hét belangrijkste gedeelte van jullie mooie dag is de huwelijks ceremonie en daarom bieden wij verschillende soorten ceremonies en trouw-beambten aan. Van een persoonlijke en op maat gemaakte huwelijksceremonie, een freestyle ceremonie, een spirituele ceremonie tot aan het meenemen van jullie eigen trouwambtenaar? Het kan allemaal, laat ons weten wat jullie wensen zijn.

Bovenstaand is slechts een greep uit de vele mogelijkheden om te trouwen op Ibiza. Wij bieden daarom geen pakketten aan want elke bruiloft is uniek bij ons en wij werken deze liever op maat voor jullie uit want ons motto is:

“Alles is te realiseren!”.

Ik heb jaren geleden mijn hart verloren aan het schitterende eiland Ibiza. Ik werd verliefd, het werd mijn tweede thuis en ik besloot iedereen hetzelfde gevoel te geven door romantische bruiloften en evenementen te organiseren. Na veeeele jaren bestaat ons I.W.I Team uit een vaste groep professionele wedding & eventplanners.

Wij hebben door ons eigen opgebouwde netwerk de krachten gebundeld en langdurige samenwerkingen aangegaan met een aantal lokale, internationale, betrouwbare en bekende specialisten op het gebied van; bijzondere (trouw)locaties, luxe accommodaties, smaakvolle catering, sfeervolle styling, professionele fotografie, make-up & haar stylisten, ‘speciaal’ vervoer, entertainment, live muziek en nog veel meer wat met trouwen op de Balearen te maken heeft.

Island Weddings Ibiza neemt jullie graag mee naar een van de meest spraakmakende, trendy, romantische eilanden…. IBIZA!

Is jullie interesse gewekt en willen jullie ook trouwen op Ibiza, of op een andere Spaanse locatie en je laten verrassen door deze schitterende eilanden groep in de middellandse zee?

Maak dan kennis met ons unieke concept!

Weet je genoeg en wil je direct met ons in contact komen dan zitten wij maar één emailadres verderop: info@islandweddingsibiza.com

‘Don’t tell people your dreams, show them,
Island Weddings Ibiza’

This post is also available in: Engels