Een Professioneel hostess voor jouw event is, THE new trend !!

 

Onze HOSTESS SERVICE is een uitstekende aanvulling op uw bruiloft, huwelijksaanzoek en/of ander (bedrijf) uniek evenement op Ibiza. Onze diensten zijn ook beschikbaar in Spanje, de Balearen en in Nederland. Wij bieden een hostess dienstverlening aan om unieke ervaringen te creëren die de kenmerken van uw evenement weerspiegelen en een blijvende indruk op uw gasten achterlaten.

Meertalige gastvrouwen

Ibiza trekt een divers internationaal publiek, dus het hebben van gastvrouwen die Engels, Nederlands, Duits, Portugees, Roemeens en Spaans spreken, is een warm welkom voor uw gasten en zorgt voor naadloze communicatie en hulp, ongeacht hun moedertaal.

Geïnspireerde op uw event

Gepersonaliseerde dresscode weerspiegelt de elegante sfeer van uw evenement en kan een vleugje lokale flair toevoegen. Hostesses die uw evenement bijwonen, passen de behoeften en voorkeuren aan en bieden geïndividualiseerde hulp aan uw VIP-gasten, waardoor de algehele ervaring wordt verbeterd.

Interactieve betrokkenheid

De hostesses gaan op een vriendelijke en interactieve manier met uw gasten om, waardoor een gastvrije sfeer ontstaat. Dit kan inhouden dat wij gepersonaliseerde aanbevelingen bieden aan lokale bezienswaardigheden, dat wij informatie verstrekken over culturele evenementen die op het eiland plaatsvinden, of dat u interactieve activiteiten tijdens uw evenement faciliteert.

Technisch onderlegde ondersteuning

In het digitale tijdperk van vandaag kunnen technisch onderlegde hostesses die vertrouwd zijn met het gebruik van software, digitale inchecksystemen en mobiele apps de registratieprocessen stroomlijnen en de efficiëntie van uw evenement verbeteren. Ze kunnen ook technische ondersteuning bieden aan gasten die mogelijk hulp nodig hebben bij de toegang tot wifi, oplaadstations of digitaal evenementenmateriaal.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

T: +31-6-53998811
E: Info@islandweddingsibiza.com

 

This post is also available in: Engels