Een onvergetelijke ervaring voor een huwelijksaanzoek

Je loopt al weken met kriebels in je buik, je bent toe aan de volgende stap en je bent aan het nadenken over hoe, wat en waar jij jouw geliefde ten huwelijk wilt gaan vragen want het moet wel een super, speciaal en romantisch moment voor jullie beiden gaan worden…. Waarom dan niet op Ibiza of Formentera !! 

Je vliegt in 2 uur tijd vanaf Nederland naar de Balearen, een schitterende tropische eilanden groep in de Middellandse zee. Deze eilanden bieden veel romantische mogelijkheden en als je het dan toch in stijl wilt doen dan helpen wij jou graag op weg naar die onvergetelijke ervaring!

Als je een romantisch event organiseert op Ibiza & Formentera dan heeft dit al een magische lading. De zon, het tropische klimaat, de natuur en de turquoise zee zijn je magisch decor.

Als je dan ook nog eens samen de allermooiste zonsondergang wilt zien onder het genot van een gestylde picknick met eigen menu keuze zoals wat canapés en een heerlijke fruitcocktail of een frisse Cava in de hand dan hebben wij bij uitstek DE locatie met een fantastisch uitzicht op Es Vedra en de mooie turquoise zee. Laat je verassen door ons team, dit wordt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om vroeg in de ochtend of later op de avond met een luchtballon over Ibiza heen te vliegen. Zie je het al voor je? Jullie stijgen langzaam op en de fles Cava wordt opengemaakt waarna de glazen vol geschonken worden. Nieuwsgierig bekijken jullie de lekkere hapjes die in de picknickmand zitten en daarin vindt je een mooie roos die jij haar aanreikt, hierna zal zij zich in de zevende hemel voelen. Nadat je de spanning hebt opgevoerd en jullie genieten van al het lekkers, het uitzicht en de romantiek vraag je haar ten huwelijk. Hebben jullie last van hoogtevrees, dan zijn er genoeg andere romantische tripjes en locaties waar jij jouw aanzoek kunt uitvoeren.

Wat dacht je anders van een trip met de vintage bus langs alle mooie locaties en baaitjes die het eiland te bieden heeft en laat je rijden! Neem je favoriete muziek mee dan zorgen wij voor de rest. Alles is mogelijk, van een rondrit langs de kust naar aansluitend een picknick met ondergaande zon…?

Heb je meer zeebenen? Dan is een boottripje misschien wat meer voor jouw aanzoek. Wat dacht je van een wit zeilschip die jullie langs de kust van Ibiza vaart zodat je al het moois vanaf het water dichtbij kan bekijken. Je opent een heerlijk flesje ijskoude wijn, jullie eten wat lekkers uit de picknickmand en jullie genieten van al het moois en elkaar. Om de dag compleet te maken varen jullie hierna de ondergaande zon tegemoet waar dit jouw moment is…

Heb jij een droom om tussen allemaal kaarsjes en fakkels te staan en daarin jouw geliefde ten huwelijk te vragen dan is dit zeker mogelijk. Vanwege het brandgevaar tijdens het drukke zomerseizoen op Ibiza is dit alleen mogelijk buiten het seizoen om dus vraag voortijds informatie aan, hoe eerder hoe beter maar….. dan heb je ook een droom waargemaakt.

All we need is Love & a little taste of Ibiza & Formentera

Liefs van het IWI team