Valentijnsdag vieren op Ibiza, bijna is het zover !

Bijna is het dan zover, op 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag waarin geliefden elkaar extra aandacht geven. Dit kan zijn door middel van een cadeau, een bloemetje, een liefdevol geschreven gedicht, een romantisch etentje die je zelf in elkaar knutselt of lekker uit eten gaan en is tegelijkertijd ook dé ideale dag voor een huwelijksaanzoek!

Je kunt dit in Nederland organiseren maar natuurlijk ook op Ibiza, hoe gaaf is dat! Valentijnsdag is bij uitstek de mooiste dag om volledig uit te pakken en wij helpen jou graag op weg naar die onvergetelijke ervaring.

Dit jaar valt Valentijnsdag zeer gunstig en wel op een vrijdag! Vrijdag is dus een perfecte dag omdat jullie dan het hele weekend de tijd hebben om van elkaar te genieten en plannen te maken voor de toekomst.

Tickettip; met Transavia vlieg je vanaf Amsterdam na werktijd op donderdag 13 februari 2020 naar Ibiza toe en aansluitend op zondag weer terug. Dit retourtje voor een heerlijk lang romantisch weekend kost je maar € 93,- Hoe leuk is dit!

Wat wij voor jullie kunnen organiseren;

VIP transfer bij aankomst welke de hele avond en/of weekend ter beschikking kan staan. Tevens kunnen wij boodschappen naar keuze halen en zorgdragen dat het jullie aan niets ontbreekt op jullie verblijf.

Op Valentijnsdag kunnen wij een mooie zeiltocht organiseren welke jullie mee zal nemen langs de schitterende kust van Ibiza. En geloof ons, vanaf het water ziet het eiland er schitterend uit. Aan boord kunnen jullie genieten van jullie eigen muziek en een heerlijke, vers gemaakte en naar eigen keuze samen gesteld menu. Deze wordt aan boord gebracht door onze catering en verpakt in een geheel verzorgde picknickmand.

 

Uiteraard wordt jullie VIP vervoer verzorgt zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken bij het nuttigen van een heerlijk flesje wijn.

Terug gekomen aan wal kan een romantische strandwandeling even de uitkomst bieden om samen romantisch weg te dromen en je te realiseren wat een fantastisch dag dit al was en een geweldig weekend jullie nog voor de boeg hebben. Ergens een chirinquito inschieten is echt een aanrader. Je even tussen de locals wanen geeft je echt de sfeer en de rustiek die bij Spanje horen.

Wil je het wat exclusiever boek dan onze privé kok aan huis. Vraag ons Valentijns menu op, mix het met jullie eigen menu wens en laat onze kok bij jullie langskomen. Het enige wat jullie hoeven te doen is jezelf voor te bereiden voor de avond en aan een schitterende opgedekte tafel te schuiven te genieten van het eten en elkaar.

Ook kunnen wij jullie verblijf een Valentijn styling geven, vraag ons naar de mogelijkheden.

Op zaterdag kunnen jullie worden opgehaald met een VW vintage bus die jullie meeneemt langs de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft. Deze wordt gereden door een NL sprekende chauffeuse en die het geen probleem vind om te stoppen waar jullie wensen. (hint hint) Ook hier kan er eigen muziek worden meegenomen. Een picknickmand voor in de bus behoort zeker tot de mogelijkheden. Dit wordt een tour om nooit meer te vergeten…

In deze periode kunnen wij tevens voor een luxe, uitgebreide en zeer romantische huwelijksaanzoek zorgdragen. Fakkels, bloemen, catering en zelfs een ceremonie beambte voor het hernieuwen van de gelofte.

Maak er iets speciaals van want geloof ons: elke bruid in spé wil graag vertellen over haar romantische huwelijksaanzoek.

Leg het vast;

Zorg dat je een foto- en/of videocamera bij je hebt om na het aanzoek foto’s van jullie te maken. Zo kunnen jullie aan het thuisfront laten zien hoe het gegaan is. Maar pas op: tover op het moment suprême niet gelijk je enorme spiegelreflexcamera tevoorschijn! Dit zou het mooie moment weleens kunnen verstoren.

Tip: plan een loveshoot met een fotograaf en stel de vraag ergens tijdens de shoot. Dat worden gegarandeerd stralende foto’s!

Hierboven een greep uit de opties die wij voor jullie kunnen verzorgen. Als proposal planner wordt jullie relatie in kaart gebracht en alle ideeën verzameld om vervolgens hierna een passend huwelijksaanzoek voor jullie te creëren. Alles op maat want elk huwelijks aanzoek als bruiloft is uniek!

Wacht niet te lang, het is al over 6 weken Valentijnsdag…

Veel liefs van het IWI Team