Heerlijk dineren in een betaalbare villa

Had jij ook graag jullie bruiloft op Ibiza willen vieren? Misschien in een fantastische maar betaalbare villa? Met al jullie gasten aan een geweldige lange opgedekte tafel? Kinderen die spelen met de oppas, of zwemmen in het zwembad, ouders, familie en vrienden die heerlijk tafelen met een goed glas wijn, biologisch en vegetarisch menukeuze naar ieders wens? Island Weddings Ibiza organiseert alles voor jullie en wij kunnen stellen, er is voor ieders budget wat wils!

Als wij spreken over Trouwen in de Middellandse zee wordt er vaak direct gedacht aan hoge kosten, lange reizen en teveel rompslomp, dit willen wij nou graag eens en vooral altijd uit de wereld jagen en jullie graag op weg helpen naar die onvergetelijke droom ervaring!

Van een ceremonie, naar jullie keuze, met een fantastisch decor, tot een geweldig bruiloftsfeest naar eigen indeling in tropische sferen, dat wil jij toch ook?
Als je van Ibiza en het strand houdt dan ben jij al op weg naar jullie droom bruiloft. Geen stoffige oude panden, geen binnen lokaaltjes, geen evenementen locaties NEE trouwen in tropische sfeer in pure Idylle, dat is IBIZA

Wij kennen de villa’s en weten precies voor wie, welke stijl en hoeveel mensen deze beschikbaar zijn. Ook voor mindervaliden zijn er zeker mogelijkheden. Met of zonder zwembad, ceremonie in jullie eigen villa tuin, catering, bediening, ledbar, verlichting… wij regelen het allemaal!

  

Lieve groet en wellicht tot ziens !
IWI Team