Huwelijksaanzoeken

Island Weddings Ibiza verzorgt naast bruiloften en incentives ook verschillende speciale, romantische wensen. Heb jij er wel eens gedacht om jouw geliefde te verrassen met een romantisch, op maat gemaakt huwelijksaanzoek?

Wat dacht jij van VIP vervoer met onze V.I.P chauffeur die jullie meeneemt naar een romantische, luxe picknick locatie welke een schitterend uitzicht over de turquoise zee biedt en op een unieke, intieme bohemien locatie geheel verzorgt op jullie ligt te wachten. De mooie zonsondergang is de kers op de taart.

Liever met een champagne ontbijt in een luchtballon over het magische Ibiza heen vliegen? Een privé diner op een pier boven het turquoise water in Formentera met als decor een schitterend het uitzicht van de ondergaande zon? Of zou jij graag eens met een VW vintage bus een romantische tour over het eiland heen willen maken? Deze wordt gereden door een NL/UK chauffeuse en brengt jullie langs de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft.

Wat dacht je van een zeilboot die jullie geheel privé mee voert over de turquoise zee en de zonsondergang tegemoet vaart? Of heb je liever catering aan jouw verblijf of een privé kok voor de intieme momenten?

‘Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, alles is te realiseren!’

This post is also available in: Engels