Huwelijksaanzoeken

Island Weddings Ibiza verzorgt naast bruiloften en incentives ook verschillende speciale, romantische wensen. Heeft jij er wel eens gedacht om jouw geliefde te verrassen met een romantisch, op maat gemaakt huwelijksaanzoek?

Wat dacht jij van VIP vervoer met onze NL/UK sprekende chauffeur die jullie meeneemt naar een romantische picknick locatie welke een schitterend uitzicht over de turquoise zee biedt en op een unieke en intieme bohemien locatie geheel verzorgt op jullie ligt te wachten.

Liever met een champagne ontbijt in een luchtballon over het magische Ibiza heen vliegen? Een privé diner op een pier boven het water in Formentera met als decor een schitterend uitzicht met ondergaande zon? Of zou jij graag eens met een VW vintage bus een romantische tour over het eiland heen willen maken? Deze wordt gereden door een NL chauffeuse en brengt jullie langs de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft.

Wat dacht je van een zeilboot die jullie geheel privé mee voert over het turquoise water en de zonsondergang tegemoet vaart? Of heb je liever catering aan jouw verblijf of een privé kok voor de intieme momenten?

Niets is ons te gek, wij verzorgen dit en nog veel meer! Vertel ons jouw idee en wij werken deze met liefde voor jullie uit.

‘Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, alles is te realiseren!’

This post is also available in: Engels