Weddingplanning, een op maat gemaakte dienstverlening

Wanneer jullie ons willen betrekken bij de gehele organisatie van jullie bruiloft, dan bieden wij graag ons all-in weddingplanner dienstverlening aan. Vanaf dag één staan wij jullie met raad en daad bij en begeleiden jullie bij alle stappen die benodigd zijn om er een onvergetelijke bruiloft op Ibiza van te maken. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek in Nederland, vanuit ons kantoor, bij u thuis of een andere locatie bespreken wij jullie wensen die wij geheel gaan uitwerken.

Kennismakingsgesprek:

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze werkwijze en worden jullie dromen, ideeën en wensen besproken waarna wij een heldere offerte opstellen. Zo is het duidelijk hoe jullie droom dag ingevuld moet gaan worden. Klikt het en is de offerte akkoord, dan gaan we met veel enthousiasme voor jullie aan de slag!

Onze dienstverlening:

Wij adviseren jullie over de trouwlocatie(s) en de diverse andere toeleveranciers en zorgen ervoor dat jullie geen details over het hoofd zien. Hierna krijgen jullie advies zodat de onderdelen vast gezet kunnen worden. Vragen offertes op en gaan naar de besprekingen met de leveranciers of verzorgen dit voor jullie. Wij lezen de offertes en contracten na en bemiddelen waar nodig. Nadat de trouwlocatie vastgezet is gaan wij gezamenlijk stap voor stap verder jullie wensen uitwerken. Wij denken mee over de invulling van de dag en stellen hier een draaiboek en budgetoverzicht voor op. Uiteraard zijn wij op de huwelijksdag zelf aanwezig als ceremoniemeester.

Belangrijke kerntaken van een weddingplanner:

Het organiseren van de bruiloft, ceremoniemeester op de trouwdag, tips, tricks en advies geven, budgetbewaking, leverancierslijst opstellen, draaiboek opstellen, budgetbewaking, controle leveranciers en tijdslevering, nazorg.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek op een locatie naar keuze.