De Ceremoniemeester

Zij is de regisseur van jullie ceremonie en  heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van jullie bruiloft, zij is als het ware de regisseur op jullie grote dag en zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt  zodat dat jullie je de hele dag nergens zorgen over hoeven te maken. Ook fungeert de ceremoniemeester als contactpersoon voor de gasten en leveranciers. Het is een belangrijke taak, die uren van voorbereiding en volledige aandacht voor de rol op de huwelijksdag vereist.

De belangrijkste kerntaken van een Ceremoniemeester:

Er wordt vooraf eerst in een persoonlijk gesprek besproken wat precies de taken zijn, bij een traditionele bruiloft komen andere taken voor dan bij een “freestyle” bruiloft. Zij is de regisseur en gastvrouw op jullie trouwdag en heeft de volledige leiding. Deze taak heeft ze gezamenlijk met het bruidspaar vooraf opgesteld dmv een dag planning. Hier horen ook een leverancierslijst opstellen bij, geruime tijd vooraf gasten informeren over jullie programma, begeleiding van de leveranciers, begeleiding van de gasten, aankondigingen en zorgen dat de cadeaus of vergeten spullen bij het bruidspaar terecht komen.

Naast deze taken zijn er nog meer zaken die jullie ceremoniemeester voor jullie kan regelen. Houd er dus rekening mee dat de persoon die jullie voor deze taak vragen druk bezig zal zijn op jullie dag. Vraag dus nooit jullie moeder, zus of beste vriend, want zij zullen net zo hard van de dag willen genieten als jullie zelf.  Denk er daarom eens over na om een professionele ceremoniemeester in te huren. Hierdoor kunnen jullie zeker zijn dat de bruiloft op rolletjes loopt en dat al jullie gasten de hele dag mee kunnen.

Trouwdag Advies, persoonlijk of per skype meeting

Sommige bruidsparen willen zelf alles rond de huwelijksdag organiseren dus wat jullie nu nog zoeken is iemand waar je vooraf persoonlijk advies van kunt krijgen over een of meerdere onderdelen van jullie grote dag. Island Weddings Ibiza kan jullie ook hierbij helpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een circa 2,5 uur durend persoonlijk of per skype gesprek bespreken we jullie plannen en dromen.
Wij kunnen advies geven en tips aandragen over een trouwlocatie, dagindeling, een budgetoverzicht en het opstellen van het draaiboek. Misschien willen jullie graag eens door de hele geplande trouwdag planning heen lopen met iemand die een onafhankelijke kijk op de zaken heeft, dit kan allemaal bij ons.

Wanneer je contact opneemt voor ondersteuning zal je gevraagd worden alvast aan te geven naar welke onderdelen jullie naar op zoek zijn. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aan de hand van dit advies alsnog onze dienstverlening verder uit te breiden.

Wanneer jullie voorwerk van ons wensen dan maken wij een op maat gemaakte portfolio met (maximaal) 3 locaties en een selectie van leveranciers waarbij de beschikbaarheid op jullie trouwdag al door ons is gecheckt (meer locaties en/of leveranciers of uitbreiding van de werkzaamheden is tegen meerprijs mogelijk). Kosten van de advisering worden vooraf bekend gemaakt.

Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op: info@islandweddingsibiza.com