Trouwen & events op Ibiza

Dromen jullie van trouwen op de Balearen gelegen in de middellandse turquoise zee, DE ultieme bruiloft op het zonovergoten, magisch en relaxt Ibiza?

Een all-inclusive honeymoon, een kleine exclusieve of een grote vintage bruiloft gehouden op het strand, trouwlocatie of in een villa? Het hernieuwen van de trouwgelofte in tropische idylle, maar toch lekker dicht bij Nederland met slechts twee uur vliegtijd.

Dan helpen wij jullie graag op weg naar die onvergetelijke, romantische ervaring!

Wij adviseren jullie over welke maanden het beste zijn om daar te trouwen, waar jullie allemaal aan moeten denken en kun je nu wel of niet officieel trouwen op Ibiza? Door jullie ideeën samen te bundelen aan onze dienstverlening bieden wij bruidsparen alle hulpmiddelen aan om zowel tijd als stress te besparen.

Ibiza is ook een top bestemming voor zakelijke en particuliere events en ook hiervoor kunt jij bij ons terecht. Actief, chique, romantisch of lekker boho ontspannen, het kan allemaal. Vanuit een prachtig strandhotel, rustige finca of luxe villa starten jullie ontspannen aan een speciaal op maat gemaakt dagprogramma. Laat de organisatie en begeleiding maar aan ons over!

Elk event is uniek voor ons maar eerst willen wij jou  “Welkom”  heten.

Neem daarom eerst een kijkje op onze website, je kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Wist jij dat wij ook regelmatig blogs schrijven over alles wat met events & trouwen in Spanje te maken heeft? Lees ook onze blog voor meer inspiratie.

Onze kracht

Onze kracht ligt in het feit dat al onze klanten in Europa als op Ibiza kunnen rekenen op professionele ondersteuning van een vast team aan wedding & eventplanners en partners. Persoonlijk Nederlands en Engels contact vanaf de eerste kennismaking, tijdens de gehele planning als gedurende het event op de trouwlocatie in Ibiza.

Daarnaast organiseren wij vrijblijvende bijeenkomsten over trouwen in Spanje en zijn wij vertegenwoordigd op de Spaanse beurzen voor alle vragen van bruidsparen. Tevens bieden wij verschillende pakketten van onze dienstverlening aan. Want wat is nu eigenlijk het verschil tussen een weddingplanner en ceremoniemeester en welke dienstverlening past er nu het beste bij jullie wensen? Alleen ondersteuning nodig? Vraag het ons

Maak kennis met ons unieke concept!

This post is also available in: Engels